Стало відомо, що президент України Володимир Зеленський заперечує, що президент Сполучених Штатів Америка Дональд Трамп чинив на нього тиск або ж висував якісь умови для їхньої зустрічі. Про це глава держави заявив в інтерв'ю Kyodo.

"На мене не тиснули, і ніякі попередні умови висунуті не були", - заявив український лідер.

Таким чином він стверджує, що не було ніяких умов для зустрічі з Дональдом Трампом або ж вимог з його боку почати розслідування у справі колишнього віце-президента Сполучених Штатів Америки Джо Байден і його сина Хантера.

Президент України також зазначив, що в межах діючої конституції у нього немає ніяких повноважень ініціювати будь-якого розслідування.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що глави трьох комітетів Палати представників Конгресу США, які проводять розслідування щодо імпічменту, вимагають від Білого дому надати документи, пов'язані з телефонним дзвінком Трампа Зеленському.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дональд Трамп повідомив, що тільки з-за наполегливого прохання міністра енергетики США Ріка Перрі погодився на телефонну розмову з Володимиром Зеленським.

Також портал Знай.ua писав, що американський Держсекретар Майк Помпео захищає підхід адміністрації Дональда Трампа по відношенню до України.