Олена Кравець зізналася, наскільки змінилося спілкування з Володимиром Зеленським після того, як він став президентом. Про це актриса студії "Квартал 95" і учасниця шоу "Танці з зірками" розповіла у "Світському житті".

"Іноді щіпаю себе, тому що коли дивлюся на нього, я не вірю в це. Я його не перейменувала в телефоні, він "Вовка". Це дуже класно, що нічого в наших відносинах не змінилося", - зазначила Олена.

За її словами, під час телефонної розмови президент заявив, що вже через п'ять років планує повернутися в рідну студію.

"На День Незалежності я набрала його, щоб сказати, що дуже класна промова, з комом у горлі. А він каже: "Будь-ласка, телефонуйте мені. Я хочу залишатися на землі і я ж через п'ять років планую повернутися". Я: "Серйозно?". Він: "Звичайно". Він, до речі, не пішов ні з однієї групи. Тобто в соцмережах, де група "Кварталу", він там є, і він там щось іноді навіть пише", - додала актриса.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Зеленський заперечує, що президент США Дональд Трамп чинив на нього тиск або висував якісь умови для їхньої зустрічі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська розповіла, як президент зробив їй пропозицію.

Також портал Знай.uа писав, що Кравець з "Кварталу 95" поскаржилася на контроль з боку Зеленського.