Стало відомо, що народний обранець з президентської партії "Слуга народу", а також колишній генеральний директор телеканалу 1+1 Олександр Ткаченко подав свою декларацію, в якій він вказав, що претендує на посаду голови Київської міської адміністрації.

За законом голову Київської міської державної адміністрації призначає сам глава української держави Володимир Зеленський за поданням Кабінету міністрів. У середу, 9 жовтня, Кабінет міністрів під час свого засідання прийме рішення про поданні.

Нагадаємо, що народний депутат з президентської партії "Слуга народу" Олександр Мариковський показав українцям, який обсяг "паперової" роботи народним обранцям потрібно виконувати.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа так звана "формула Штайнмайером", навколо якої в Україні йдуть запеклі суперечки, несе для України деякі політичні зобов'язання, тому Київ не зможе без наслідків відмовитися від неї.

Також портал Знай.иа писав, що відомий журналіст і нардеп від президентської партії "Слуга народу" Олександр Дубинський розкритикував політику українського гаранта Володимира Зеленського.