Державним бюро розслідувань відкрито справу за фактом можливого декларування недостовірної інформації екс-президентом Петром Порошенко.

ДБР відкрило справу проти колишнього українського президента Петра Порошенка за статтею №366-1 КК України. Провадження буде передано в Національне антикорупційне бюро України, оскільки підслідність саме цього відомства.

Петро Порошенко

У Державному бюро розслідувань уточнили, що справа була внесена в реєстр на основі заяви одного з депутатів ВР. В той же час на сторінці народного обранця від "Слуги народу" Олександра Дубинського з’явилися лист з ДБР та виписка Єдиного реєстру досудових розслідувань.

В опублікованих документах вказано, що за його зверненням ДБР відкрило справу про декларування експрезидентом Петром Порошенко недостовірної інформації у документах за 2018 рік.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Петро Порошенко

Варто нагадати, що раніше в ДБР заявили про те, що Петро Порошенко фігурує в 12 кримінальних справах. Також на експрезидента заведено справу, що стосується депортації Міхеіла Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше Порошенко найняв колишнього адвоката Савченко для захисту в судах

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленського змушують оприлюднити таємну розмову Порошенка з президентом США

Також "Знай.ua" писав, що Петро Порошенко прийшов на народне Віче під гаслом "Зупинимо капітуляцію"