Цими днями у мережі з'явилося нове відео з кортежем президента України Володимира Зеленського, коли останній зустрічався з главою Білорусі Олександром Лукашенком.

Нагадаємо, що майже тиждень тому в Житомирі відбувся форум, на якому були присутні глава України та президент Білорусі. Так, у Facebook-спільноті "Баба і кіт" опублікували раніше невідоме відео і кортежем Зеленського.

На ньому видно, як президентський кортеж, який складається із кількох десятків автомобілів, супроводжуються великою кількістю правоохоронців. Як зазначив автор ролика, для цього дійства навіть перекрили дорогу, попри те, що все місто у заторах.

"Все місто в заторах, а вони катаються! Ось тобі і Зеленський. Ми ж голосували за щось інше!" – сказав автор.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Зазначимо, що у передвиборчій програмі Зеленський обіцяв, що відмовиться від кортежів з охороною, щоб люди не страждали через перекриття доріг, однак, ймовірно не виконав свою обіцянку.

У відео присутня ненормативна лексика

Зе і Ко на велосипедах

Перехожі помітили Зеленського і його команду на велосипедах. Ви не повірите, але президент скромно їхав собі на ровері. Вулиці не перекривали. Охорони взагалі не було.

Geplaatst door Баба і кіт op Woensdag 9 oktober 2019

Нагадаємо, Разумков заявив, що Рада через місяць може прийняти законопроект про скасування депутатської недоторканності.

Як повідомляв портал Знай.uа, Разумков назвав моменти, які влада не подолає, коли буде стверджувати закон про особливий статус Донбасу.

Також портал Знай.uа писав, що Разумков зі "Слуги народу" терміново звернувся до українців через Донбас.