У середу, 9 жовтня, президент України Володимир Зеленський відвідав виставку "Зброя та безпека", де ознайомився з новими розробками військової техніки, озброєння й обладнання.

Як відзначається, глава країни оглянув мобільний комплекс "Нептун", який призначений для ураження бойових кораблів, перевізний протитанковий ракетний комплекс "Бар’єр" та переносний комплекс "Скіф".

Також президент ознайомився з мобільним оглядовим 3D-радіолокатором, призначеним для виявлення цілей, що летять на низьких, середніх і великих висотах. Крім того, Зеленський оглянув безпілотні літаки, які вироблені турецькою компанією BAYKAR Defense and Technologies.

Оглянув Володимир Зеленський також і вертольоти Мі-8 МСБ та Мі-2 МСБ компанії "Мотор-Січ", а також гелікоптер Airbus, який придбано у Франції для потреб Національної поліції, Держслужби України з надзвичайних ситуацій, Держприкордонслужби та Національної гвардії.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"У нас повинна бути ще потужніша армія. Ми поважаємо наших військових, дуже радіємо новаторським винаходам українців, конструкторських бюро. Треба бути дуже потужними, щоб армія була справді високого рівня", – підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський прокоментував публікацію стенограми його розмови з президентом США Дональдом Трампом. За його словами, він думав, що Білий дім опублікує лише слова Трампа.

Як повідомляв портал Знай.ua, до скандальної телефонної розмови Зеленського та Трампа причетні понад 20 як американських, так і українськіх чиновників.

Також Знай.ua писав, Зеленський відмовився розслідувати справу Джо Байдена