Британський музикант був просто ошелешений, коли побачив стейк з яловичини, який зовні був дуже схожий на президента РФ Володимира Путіна. На такий дивний біфштекс чоловік натрапив у супермаркеті Aldi

Про це пише The Sun.

Музикант Мет Ґордон зайшов до супермаркета, щоб купити щось до чаю. Коли він проходив біля м’ясного відділу, помітив дивний стейк. Зовні запакований шматок м’яса був схожий на обличчя Путіна.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я не міг у це повірити. Подібність була дивовижною. Біфштекс був схожий на Володимира Путіна. Я проходив повз нього кілька разів, і кожного разу він все більше скидався на Путіна", - сказав чоловік.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Музикант сфотографував цей "стейк із Путіна" та виклав в мережу.

До слова, преміальний шматок м'яса коштував у магазині три фунти стерлінгів (95 гривень).

Раніше британський телеканал приголомшив світ новим ведучим. У Великій Британії телекомпанія ВВС повідомила про старт нового комедійного шоу, ведучим якого став анімований російський президент Путін. Програма отримала назву - Tonight With Vladimir Putin (Вечір разом з Володимиром Путіним).

Нагадаємо, Путін знову оконфузився через намагання виглядати вищим.

Як повідомляв портал Знай.ua, найбільший кошмар Путіна показали одним малюнком.

Також Знай.ua писав, в мережі висміяли "щедрого гнома" Путіна