Найближчим часом підвищувати тарифи на тепло не планують, однак, це не точно. Про таке під час брифінгу заявив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

За його словами, у середу, 9 жовтня, уряд не приймав ніякого рішення щодо підвищення тарифів на тепло.

"Уряд не планує робити найближчим часом щось таке, що підвищувало б тарифи", - сказав він.

За словами глави Кабміну, якщо уряд і візьметься за питання про підвищення тарифів, то цьому дадуть оцінку. Однак, таке рішення приймає не тільки уряд.

Олексій Гончарук

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Прагнемо зробити так, щоб тариф не збільшувався. Я не хотів би давати пряму відповідь на це питання (про підвищення тарифів), тому що у мене її немає", - пояснив Гончарук.

Зауважимо, що він так і не підтвердив інформацію про те, що в столиці взимку на 30% піднімуться тарифи, про що повідомлялося раніше в ЗМІ "Не читайте радянську пресу", - підкреслив глава Кабміну.

Нагадаємо, Зеленський прокоментував публікацію стенограми його розмови з президентом США Дональдом Трампом. За його словами, він думав, що Білий дім опублікує лише слова Трампа.

Як повідомляв портал Знай.ua, до скандальної телефонної розмови Зеленського та Трампа причетні понад 20 як американських, так і українськіх чиновників.

Також Знай.ua писав, Зеленський відмовився розслідувати справу Джо Байдена