У "Міжнародному інвестиційному банку", який належить колишньому президенту України Петру Порошенку, за перші вісім місяців 2019 року депозити фізичних осіб різко скоротилися.

Про це повідомляється на сайті відомого журналіста та депутата Олександра Дубинського.

Так, депозити скоротилися з 2,9 до 0,9 млрд грн або майже на 70%. Кількість вкладників фізосіб зменшилася з 30,4 до 22,6 тисяч осіб. Відтік депозитів відбувався, в основному тому, що співпрацювати з банком відмовилися декілька людей, які мали значні вклади.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Зараз сума вкладів фізосіб коливається у розмірі понад 0,5 млн грн. Вона за останні кілька місяців "просіла" з 2,6 до 0,7 млрд грн. Кількість великих клієнтів скоротилася з 198 до 151 людини.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зазначимо, що основні акціонери "Міжнародного інвестиційного банку" - це колишній президент Порошенко (60% акцій), екснардеп БПП Ігор Кононенко (14,9%), колишній перший заступник секретаря РНБОУ Олег Гладковський (9,9%).

Нагадаємо, Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на Донбасі вимагає рішення: що задумав гарант.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський уп'яте поспілкувався з Меркель, подробиці: "Наша найпотужніша зброя".

Також портал Знай.uа писав, що Сенцов висловився через скандальну "формулу Штайнмайєра": "Я сам потягну покришки під Банкову".