Після кількох днів активного обговорення ситуації, яка трапилася з п'ятим президентом України, все ж стало відомо, чому таксист відмовився підвезти екс-главу держави.

Нагадаємо, відео з інцидентом опублікував на своїй Facebook-сторінці Богдан Гребенюк. На ньому видно, як Порошенко разом з дружиною Мариною підходять до таксі. Опісля відкриває відчиняє задні дверцята машини та питає про можливість під'їхати. Щоправда, вже через кілька хвилин екс-глава держави продовжив шлях пішки вгору по Грушевського.

Таксист не захотел везти барыгу-Пороха после митинга на Майдане. Порох зажлобился платить или таксист-герой?😂😂😂

Geplaatst door Богдан Гребенюк op Zondag 6 oktober 2019

Відразу після цього в соцмережі розпочалося активне обговорення даної ситуації. Одні говорили, що Порошенку відмовили через політичні мотиви, інші стверджували, що екс-президент і взагалі не хотів нікуди їхати, а просто намагався поспілкуватися.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ясність до даної події вніс Сержант 95-ї окремої десантно-штурмової бригади аеромобільних військ ЗСУ Олександр Погребиський, який був у той час на місці. З його слів, водій відповів негативно, тому що повинен був везти клієнтів до Борисполя.

"Насправді водій спочатку офігів і перших секунд сім взагалі не включався: він ще під замовленням або заснув після нічної зміни і зараз йому сниться все те, що відбувається, — а коли (напевно) непомітно себе ущипнув, зрозумів, що перед ним президент, і перепитав, що відбувається. Петро Порошенко, розуміючи, швидше за все, що потрібно голосніше, вирішив ближче повторити питання... Водій сказав, що він би й радий, але чекає людей, везти їх до Борисполя... замовлення є замовлення... Тоді ПП виліз з машини і пішов далі разом з нами ", - підкреслив Погребиський.

Нагадаємо, Зеленський прокоментував публікацію стенограми його розмови з президентом США Дональдом Трампом. За його словами, він думав, що Білий дім опублікує лише слова Трампа.

Як повідомляв портал Знай.ua, до скандальної телефонної розмови Зеленського та Трампа причетні понад 20 як американських, так і українськіх чиновників.

Також Знай.ua писав, Зеленський відмовився розслідувати справу Джо Байдена