У четвер, 10 жовтня, з'явилася інформація про те, що в Сполучених Штатах затримано Ігоря Фрумана і Лева Парнаса. Як відомо, вони наближені до адвоката президента США Дональда Трампа Рудольфа Джуліані, допомагали йому в справах, пов'язаних з Україною. Про це пише The Wall Street Journal.

Так, увечері 9 жовтня було арештовано "двоє донорів іноземного походження", які жертвували кошти номінаційному комітету Трампа. Зазначається, що їх затримали за кримінальними звинуваченнями в порушенні правил фінансування виборчих кампаній.

Крім того, видання називає затриманими Лева Парнаса та Ігоря Фрумана, бізнесменів зі штату Флорида, які перебувають під слідством офісу прокуратури Манхеттена. 10 жовтня відбудеться засідання федерального суду штату Вірджинія.

Обидва бізнесмени жертвували на виборчі кампанії Республіканської партії, в тому числі — на кампанію Трампа. За даними Федеральної виборчої комісії, Фруман і Парнас в травні минулого року передали 325 тисяч доларів протрамповському фонду America First Action.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, з'явилися нові деталі скандальної розмови з Зеленським, замішані Помпео і Пенс.

Як повідомляв портал Знай.uа, Шокіну повідомили, що через його розбірки з Хантером, США затримують допомогу Україні.

Також портал Знай.uа писав, що Майкл Костів може стати новим спецпредставником Держдепартаменту США.