З'явилася інформація про те, яку суму за минулий місяць отримав новий генеральний прокурор України Руслан Рябошапка. З'ясувалося, що глава ГПУ разом з надбавками у вересні отримав 131 728 гривень, передає Апостроф.

"Так, оклад Рябошапки за місяць склав 37 тисяч гривень, надбавки за вислугу років - від 10 до 50% окладу", - повідомили в прес-службі Генпрокуратури.

Також генпрокурор отримав надбавки за виконання особливо важливої роботи, за почесне звання "заслужений", за роботу в умовах режимних обмежень, а також премію.

Генпрокурор України Руслан Рябошапка

Цікаво, що президент України Володимир Зеленський у вересні заробив всього 28 000 гривень, з яких 5 500 пішли на податки. Тобто, глава ГПУ заробив більше президента в 4,7 рази.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, прем'єр-міністр Олексій Гончарук оголосив масштабну приватизацію.

Як повідомляв портал Знай.uа, Руслан Рябошапка звільнив прокурора Дніпропетровської області Романа Токаря.

Також портал Знай.uа писав, що Руслан Рябошапка призначив своїм заступником колишнього викладача Львівського університету Віктора Трепака.