Лідер Польської селянської партії Владислав Косіняк-Камиш закликав до відміни економічних санкцій проти Росії. Так, за словами політика, вони не діють.

Владислав Косіняк-Камиш стверджує, що в Польщу продовжує надходити російське вугілля, а Німеччина домовляється з Кремлем. Політик вважає, що економічні санкції ніяк не вплинули на ситуацію на Донбасі, а країни Західної Європи продовжують спокійно вести переговори з РФ. При цьому Польща відмовляється це робити.

"У нас з Росією всі ладнають, і ми повинні на це дивитися?" — сказав він.

Раніше на теледебатах перед виборами в польський Сейм Владислав Косіняк-Камиш приніс шматок російського вугілля і вручив його віце-прем'єру Польщі Яцеку Сасину. Лідер селянської партії заявив, що правляча у Польщі партія веде таємну співпрацю з Москвою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ваша совість заляпана російським вугіллям! Ви повинні були ввести ембарго, але ви цього не зробили", — заявив Косіняк-Камиш.

Нагадаємо, Данило Яневський подав заяву в поліцію на Юлію Мендель.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Зеленського придумали дієве покарання кнопкодавам і прогульникам в Раді.