У четвер, 10 жовтня, в Kyiv Food Market відбувся прес-марафон президента України. Володимир Зеленський протягом усього дня відповідав на запитання ЗМІ.

Журналістка телеканалу "Прямий", який, як відомо, належить експрезидентові Петру Порошенку, під час своєї черги задала провокаційне питання Зеленському: "Наскільки сильно ви відстоюєте наші інтереси?".

Пізніше на Telegram-каналі "Прямого" з'явилося скандальне відео, на якому відповідь глави держави дуже спотворена. Глядачі не змогли розчути, що саме казав Зеленський.

"Ніколи не посилалися на Telegram-канал "Прямого". Але тут скрінами не обійдешся. Це "відео-дно" треба дивитися. "Незаангажоване ЗМІ", - прокоментував Klymenko Time.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Коротко про відповіді президента на запитання під час прес-марафону", - саркастично підписали відео журналісти телеканалу.

Нагадаємо, питання від Знай.uа змусив Зеленського на мить забути про політику.

Раніше Знай.ua повідомляв, Володимир Зеленський емоційно розповів про свій графік.

Також Знай.ua писав, Зеленський сказав, чого ще не робив на посту президента.