Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 10 жовтня.

Зеленський розповів, коли звільнять інших українських політв'язнів: "Ніхто ніколи не забуде"

Володимир Зеленський на прес-марафоні

У четвер, 10 жовтня, президент Володимир Зеленський провів пресмарафон у приміщенні Kyiv Food Market. Там глава держави заявив, що Україна готова до нового взаємообміну військовополоненими, але російська сторона хоче обговорити це питання під час саміту в нормандської форматі.

Трамп емоційно відреагував на пресмарафон Зеленського: "Завершити аферу демократів!"

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Трамп відреагував на коментарі Зеленського під час пресмарафону 10 жовтня щодо їх загальної розмови, стенограма якої була опублікована.

Президент США Дональд Трамп вважає, що жодних підстав для його відставки немає і, за словами глави Білого дому, це красномовно підтвердили слова президента України Володимира Зеленського.

Одна посмішка за півдня: питання від Знай.uа змусило Зеленського на мить забути про політику

Володимир Зеленський

Нагадаємо нашим читачам, що в четвер, 10 жовтня, в українській столиці Kyiv Food Market відбувся прес-марафон президента України. Відомо, що Володимир Зеленський протягом усього дня відповідав на питання журналістів.

З президентом Зеленським поспілкувалася і журналістка Знай.uа.

Геращенко повторила трюк Зеленського з шаурмою: подивіться в ці очі

Ірина Геращенко
Ірина Геращенко

Ірина Геращенко після роботи у Верховній Раді України тепер дивує українців новими фотографіями в соціальних мережах. Так, екс-нардеп вирішила взяти приклад з чинного президента Володимира Зеленського і показала, як їсть шаурму. Однак страва виявилася дуже непростою.

В Польщі заговорили про зраду України, вимагають скасувати санкції: "У нас з Росією всі ладнають"

Лідер Польської селянської партії Владислав Косіняк-Камиш закликав до скасування економічних санкцій проти Росії. Так, за словами політика, вони не діють.

Владислав Косіняк-Камиш стверджує, що до Польщі продовжує надходити російський вугілля, а в Німеччині домовляються з Кремлем.