У п'ятницю, 11 жовтня, в будівлю Міністерства охорони здоров'я України увірвалися невідомі. Вони вимагають видати документи, особисті справи і накази. Відповідну заяву зробила генеральний директор Директорату стратегічного планування та євроінтеграції МОЗ Ірина Литовченко в Facebook.

"Міністерство охорони здоров'я повне невідомих людей. Вони бігають по кабінетах, вимагають документи у співробітників, особові справи, накази, поговорити наодинці з директором департаменту, відмовляються представлятися і просто тікають", - повідомила Литовченко.

За словами Литовченко, людина на фото телефонувала по номеру приймальної міністра і погрожував директору Департаменту управління персоналом. Вона також зазначила, що охорона називає чоловіка представником Інни Солодкої, яку збиралися призначити в. о. державного секретаря.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, українські підлітки масово пристрастилися до алкоголю і наркотиків.

Раніше Знай.ua повідомляв, Банкову оточили тяжкохворі, крик про допомогу до Зеленського почула вся Україна.

Також Знай.ua писав, губернатор Харківщини Юлія Світлична збирається перейти у РНБО.