Відомий український астролог Влад Росс назвав ідеальну дату для проведення виборів мера в Україні. Про це передає Главред.

Так, за словами Росса, зірки підказують, що в Києві проведуть місцеві вибори вже до кінця року. Така ж доля чекає на інші міста України навесні наступного року.

Астролог стверджує, що якщо вибори мера відбудуться в грудні, у Віталія Кличка є шанси отримати пристойний результат. Якщо їх перенесуть на весну - він може прощатися з кріслом.

Влад Росс зазначив, що ідеальна дата для проведення виборів - 22 березня 2020 року.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Вибори, проведені в такий день, могли б сприятливо позначитися на житті країни. Але у нас, як правило, швидше за все, призначать на останню неділю березня", – заявив Росс.

Астролог підкреслив, що вибори пройдуть в тому числі і на Донбасі, але українцям не варто побоюватися такого результату.

Нагадаємо, які фрази дратують кожного із знаків Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.uа, названо найбільш жорстокі знаки Зодіаку, вони не знають пощади.

Також портал Знай.ua писав, астрологи розповіли, яких сюрпризів чекати від 2020-го.