Стало відомо, що після зауважень української делегації парламентська асамблея НАТО відхилила доповідь про застосування санкцій проти країн-агресорів. Про це повідомляє прес-служба "Слуга народу" на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Також там зазначається, що таку яскраву перемогу Україна отримала вперше за 22 роки.

"Ми наполягаємо на продовження санкцій проти Росії, тому що це дієвий інструмент тиску на країну-агресор. Санкції повинні мати накопичувальний ефект, вони обов'язково зіграють свою роль після зміни режиму Путіна. В майбутньому це відкриє шлях до повернення окупованих Криму і Донбасу в Україну", – повідомив нардеп політичної партії Єгор Чернєв.

З цими словами Чернєв виступив на Парламентській асамблеї НАТО.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що у Зеленського хочуть скасувати Єдиний соціальний внесок для всіх працевлаштованих людей віком до 27 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, Георгій Мазурашу опублікував на своїй сторінці в Facebook досить цікавий пост: рекламу запису на прийом до переможниці проекту "Битва екстрасенсів" - Ганни Арджеванідзе в Чернівцях.

Також портал Знай.ua писав, що в НАЗК повністю перевірили декларації 46 осіб та прийняли по них рішення.