Кабмін розробляє кілька підходів до того, як впровадити подвійне громадянство в Україні. При цьому Міністерство закордонних справ вже займається створенням єдиної концепції.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба під час брифінгу в Києві.

"У нас в уряді є кілька підходів до того, як повинна бути впроваджена ідея про подвійне громадянство, мої колеги з МЗС доводять все це до якоїсь цілісної концепції, але для мене зараз найважливіше, що всі дозріли для того, щоб працювати над цим питанням", - сказав Кулеба.

Дмитро Кулеба

На його думку, надання права подвійного громадянства є "цікавою ідеєю".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Так склалося, що мільйони людей виїхали з України. Ми повинні зберегти їх зв'язок з Україною. І паспорт, громадянство - це одне з таких сполучних ланок", - зазначив чиновник.

Нагадаємо, що питання від Знай.uа змусило Зеленського на мить забути про політику.

Як повідомляв портал Знай.uа, прес-марафон Зеленського встановив світовий рекорд.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський анонсував подвійне громадянство в Україні.