Стало відомо, що у Чечні почалася масштабна "ліквідація" правлячої еліти з оточення лідера республіки Рамзана Кадирова.

Так, за даними "Нова газета", у списку затриманих нібито числяться глава МНС Руслан Яхъев, ексміністр лісового господарства Дикмагомед Мулаєв, колишній віце-прем'єр по соціальному блоку Халід Вайханов та інші поважні чиновники.

Все це почалося ще в серпні 2019 року, через кілька днів після того, як мер міста Аргун Ібрагім Темирбаєв подав у відставку. Глава Чеченської Республіки був налаштований проти нього ще з 2006 року. Тоді Темирбаєв прийняв рішення підтримати тодішнього главу республіки Алу Алханова.

Слід зазначити, що Темирбаєв "максимально неполіткоректно" висловлював свою думку про Кадирова і його сім'ї в телефонних розмовах, які, до того ж, нібито прослуховувалися.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також ще в 2018 році були затримані силовики з оточення Алханова Ідріс Гаібов і Шаміль Магомаєв. Повідомляється, що їх катували і, в кінцевому підсумку, другий нібито не витримав і помер.

Нагадаємо, що в Чечні уфологи зловили дивного чужинця - дорослого свынорыла, який зовні нагадує порося.

Як повідомляв портал Знай.uжитель Чечні, який прийшов на весілля своєї сестри і заплакав, вибачився перед главою республіки Рамзаном Кадировим за "порушення чеченського етикету на масових заходах".

Також портал Знай.ua писав, що у столиці Чечні сталася велика пожежа. В місті Грозному загорівся найбільший торгово-розважальний центр "Гранд Парк".