У мережі спливло досить рідкісне фото першої леді України Олени Зеленської, на якому вона з'явилася без макіяжу. Знімок реально вражає, адже дружина президента виглядає природно і зачаровує своєю красою.

Так, в мережі Instagram з'явилося нове фото, яке було зроблено під час запису аудіокниги в рамках благодійної програми "Книгищоговорять", де Олена Зеленська прочитала дві японські дитячі казки для малюків з особливостями зору.

Олена Зеленська

На знімку Олена в стриманому, але дуже стильному вбранні, який порадував багатьох її шанувальників. Олена була в чорному total look, який складався з облягаючої водолазки і широких штанів зі шкіряним ременем, що підкреслює талію.

Варто зазначити, що в цей день дружина Зеленського була без макіяжу, що абсолютно не позначилося на її зовнішності. Олена, як завжди, була прекрасна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Степан Казанін розкрив головну інтригу про важливого гостя на "Вечірньому Кварталі": "Ходять чутки…".

Як повідомляв Знай.uа пророкування про Україну: доля країни в 2019 році і майбутньому.

Знай.uа писав, нев'їзна Корольова втратила найріднішу людину, довелося "стукати" до Зеленського: тяжкі кадри.