У "Слуги народу" заявили, що амністії для учасників "Л/ДНР" не буде.

Таку заяву зробив депутат Богдан Яременко, передає Klymenko Time.

За його словами, у відповідному законопроекті йдеться, що "Слуга народу" діятиме дещо інакше, ніж прописано в "Мінських угодах". Україна не збирається відмовлятися від загального принципу права - люди, які здійснювали військові злочини, а також злочини проти людяності, обов'язково будуть покарані.

бойовики "ДНР"
бойовики "ДНР"

Видання уточнює, що слова Яременка означають недотримання принципу "амністія для всіх", закладеного в "Мінських угодах".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Крім того, нардеп від "Слуги народу" заявив, що в партії планують визначити правовий статус для людей, які проживають на непідконтрольній Україні території Донбасу. По суті, йдеться про тих громадян, які не скоювали злочинів, але можуть піддаватися моральному осудові і т. д.

"ЛДНР"
"ЛДНР"

Міністр оборони України Загороднюк дотримується схожої позиції. Нібито уряд навіть не розглядає варіант амністії військових "ЛДНР".

Нагадаємо, що Путін знайшов винних у зриві розведення сил на Донбасі: "Президент не може".

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі напередодні "розведення сил" бойовики просто збожеволіли, позиції українських захисників у вогні: фатальні подробиці.

Також портал Знай.uа писав, у Станиці Луганській заробив тимчасовий міст в обхід: ремонтні роботи йдуть повним ходом.