Колишній держсекретар Міністерства охорони здоров'я Артем Янчук зробив гучну заяву з приводу свого звільнення. На своїй Facebook-сторінці він зізнався, що дуже здивувався, коли побачив дане розпорядження на сайті Кабміну.

"Новини про моє звільнення повертають до реальності. Засмучений - ні, скоріше здивований. Не став коментувати і не давав реакції на ці події, тому що чекав ознайомлення з розпорядженням КМУ. З розпорядженням так і не ознайомили, однак на сайті уряду з'явився його текст", - написав Янчук.

Також чиновник заявив, що вперше про своє звільнення дізнався з новин ЗМІ 12 жовтня.

Янчук Артем

"Текст розпорядження досить лаконічний "Звільнити Янчука Артема Олександровича з посади державного секретаря Міністерства охорони здоров'я України згідно з частиною першою статті 87-1 Закону України "Про державну службу". І більше нічого", - обурився колишній держсекретар.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він додав, що збирається оскаржити рішення уряду через суд.

"Марно говорити про те, що дане розпорядження не має нічого спільного ні з Конституцією, ні з законами України. Проте це вже питання до суду", - підсумував Янчук.

Казкове осіннє свято Покрови. Насолода нікуди не бігти, не поспішати… Зустрічі з Родиною, друзями. Привітання наших...

Geplaatst door Artem Yanchuk op Dinsdag 15 oktober 2019

Нагадаємо, на закритому засіданні Кабмін звільнив держсекретаря МОЗ Артема Янчука і призначив на його посаду Інну Солодку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Уляна Супрун вставила п'ять копійок у скандал з трансплантологом Котенком.

Також портал Знай.uа писав, що Уляна Супрун не припинила писати пости на різні теми про здоров'я на своїх сторінках у соцмережах.