Відомий український політик та лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко з'явилася на засіданні Погоджувальної Ради Верховної Ради в нескромних берцах. Депутат обрала для походу на роботу масивні черевики від Prada.

Відповідні знімки опублікував на своїй сторінці в Facebook фотограф Ян Доброносов.

Виявилося, що Тимошенко з'явилася в Раді у взутті, яке коштує майже 1 000 доларів. Шкіряні черевики Prada з колекції осінь-зима 2019/2020 в інтернет-магазині модного дому коштують близько 25 тисяч гривень.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Варто відзначити "скромність" Тимошенко, адже вона вибрала не найдорожчу модель з колекції: вартість таких чобітків від італійського бренду варіюється від 990 до 1450 доларів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як відомо, Юлія Тимошенко славиться своєю любов'ю до дорогих модних брендів. Так, її часто помічали в оправах від Dior і коштовностях від Cartier.

Юлія Володимирівна в очікуванні брифінгу.

Geplaatst door Yan Dobronosov op Dinsdag 15 oktober 2019

Нагадаємо, що відомий український політик та лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко звернулася з гучною заявою до шостого президента України Володимира Зеленського.

Нагадаємо, Знай.uа розповідав, що Приходько відверто розповіла, чому більше не хоче мати справу з депутатами.

Портал Знай.uа писав, що опублікований рейтинг найбагатших людей України.