Під час урочистостей за участю президента України Володимира Зеленського, які відбувалися у столиці Латвії, поліцейські затримали двох підозрілих чоловіків. У них із собою була телекамера і мікрофон, та жодної акредитацію ці люди не мали.

Подія мала місце після урочистої церемонії покладання квітів до пам’ятника Свободи за участю українського та латвійського президентів.

Володимир Зеленський та Егілс Левітс

Під час спілкування Володимира Зеленського із натовпом двоє чоловіків з телекамерою без логотипів преси вигукували питання щодо ситуації з нормандським форматом.

Поліцейські підійшли, щоб прояснити ситуацію та вияснити особи чоловіків, що видавали себе за журналістів російського телеканалу НТВ. Виявилося, що "журналісти" не мають акредитації та жодних направлень від вказаного ними каналу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поруч із Зеленським у Латвії затримали росіян

Пізніше стало відомо про те, що дані особи приїхали до Латвії по туристичній візі, яка не дозволяє виконувати професійні дії. Обох чоловіків було затримано до з’ясування обставин. З’ясувалося, що "телеоператор НТВ" із самого ранку знімав зустріч президентів Володимира Зеленського та Егілса Левітса.


Нагадаємо, раніше Олена і Володимир Зеленські прибули в Латвію з офіційним візитом

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський розпочав офіційні зустрічі в Латвії

Також "Знай.ua" писав, що Офіс Зеленського переплутав Латвію з Литвою