Перша леді України, дружина Володимира Зеленського Олена Зеленська розповіла, яким бачить ідеального президента. Так, в інтерв'ю BBC Україна Зеленська заявила, що її чоловік повинен реалізувати програму, яку задумав під час передвиборної гонки.

"Я сподіваюся, що йому вдасться реалізувати те, що він задекларував під час передвиборної кампанії. Я вважаю, що основне його завдання — змінити ставлення до політики в нашій державі", — зазначила вона.

Перша леді вважає, що українці часто ставляться до політиків як до якихось недоступним патриціїв, тому що в нашій країні сформувалася передача влади незважаючи на демократичні вибору.

"Ми повинні позбутися радянського уявлення про вождя. Це звичайна людина, у якої є робота і свої обов'язки", - заявила Зеленська.

Популярні новини зараз
Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський і Левітс в Латвії обговорили болючі питання України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олену Зеленську застукали на найцікавішому моменті без макіяжу.

Також портал Знай.ua писав, Олена Зеленська зворушливо звернулася до українців.