У четвер ввечері, 17 жовтня колишній народний депутат, заступник голови фракції "Блок Петра Порошенко" Ігор Кононенко з'явився у київському аеропорту Бориспіль з метою залишити територію України.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "ЛЕЩЕНКО ТУТ".

Так як прізвище Кононенка неодноразово фігурувало в контексті багатьох кримінальних проваджень, прикордонники зупинили його для з'ясування нинішнього статусу.

Ігор Кононенко
Ігор Кононенко

У повідомленні йдеться, що станом на 21:00 Кононенку все ще не давали дозволу на проходження державного кордону.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що 17 жовтня Олег Гладковський спробував виїхати з України, але не встиг, оскільки його затримали співробітники Національного антикорупційного бюро.

Гладковський затриманий у справі закупівлі без проведення тендеру для потреб Міноборони автомобілів МАЗ, які перебрендировались в автомобілі марки Богдан на заводі Порошенко.

Як повідомляв портал Знай.uа, стало відомо, як Олег Гладковський хотів втекти з країни і куди.

Також портал Знай.uа писав, що журналістські розслідування викрили все, що зробив Олег Гладковський під час роботи в РНБО.