У четвер, 17 жовтня, колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський спробував виїхати з країни, його затримали співробітники Національного антикорупційного бюро. Відомий український журналіст Ігор Лєсєв назвав цю ситуацію рятівним кругом для президента України Володимира Зеленського.

Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Арешт Гладковського/Свинарчука – це армія Вінка для Зеленського, яка таки прийшла і відтягнула падіння рейтингу Зе. Відтягнула, але стратегічно вже нічого не змінити. Зеленського обклали кадровим лайном і дуже скоро він залишиться один", - йдеться в дописі Лєсєва.

Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Так, журналіст розкритикував команду президента та його головні кадрові призначення. Також Лєсєв звернув увагу, що для Володимира Зеленського обернулося негативною ситуацією те, що Арсен Аваков залишився на посаді міністра внутрішніх справ країни.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Лєсєв звернув увагу на призначення Олексія Гончарука прем'єр-міністром України, а Руслана Рябошапку головним прокурором.

"А що попереду у Зе? Попереду земля. Попереду безвихідь з Донбасу, тому що немає єдиноначальності в силових структурах. Попереду Маркарова з її пірамідою ОВДП, за яку треба буде платити нам всім у наступному році. І попереду зима. Завжди несподівана в наших краях і завжди проблемна з її платіжками і таким невдячним і обуреним плебсом, котрому, розумієш, дорого платити", - резюмував журналіст.

Последняя артиллерия Зе Арест Гладковского/Свинарчука – это как армия Венка для Зеленского, которая таки пришла и...

Geplaatst door Игорь Лесев op Donderdag 17 oktober 2019

Нагадаємо, Олега Гладковського-Свинарчука затримано НАБУ, фото: хотів покинути Україну, - ЗМІ.

Як повідомляв портал Знай.uа, зарплату Рябошапки показали усій країні: скільки отримує щомісяця Генпрокурор.

Також портал Знай.uа писав, що з'ясувалося, куди Гладковський хотів втекти з України: несподіваний вибір.