16 жовтня Дональд Трамп, президент США, побував на зустрічі з Серджо Маттарелою, президентом Італії, і видав кілька цікавих фраз, які відразу розлетілися мережею.

По-перше, Трамп заявив, що США (які як держава почали існувати в 1776 році, - ред.) мають культурні та політичні зв'язки з Італією аж до Стародавнього Риму. Цю цитату запостили на офіційній сторінці Білого дому в Twitter.

Цитата Трампа

По-друге, Трамп неправильно назвав президента Італії за прізвищем. Замість "Маттарелла" він вимовив "моцарела" (вид м'якого італійського сиру, - ред.). У мережі розлетілося фото, де зображена перекладачка Трампа на зустрічі, яка нібито так кумедно відреагувала на почуте.

So if you didn't catch the presser with Trump and Italian President Sergio Mattarella, this is what you missed: Trump...

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще
Geplaatst door Tracy Boyd Britton op Woensdag 16 oktober 2019

Проте, в мережі існує повний запис переговорів з Трампа з Маттареллою, і на них немає жодного моменту, де б президент США помилково вимовив прізвище. Однак, про "тисячолітній зв'язок" між Італією і США інформація виявилася правдивою, щоправда, не в тому сенсі, в якому це сприйняли багато людей. Трамп мав на увазі США не як державу, а як територію, жителі якої й справді мали спільне з італійцями.

Нагадаємо, раніше гнівний лист Трампа Ердогану випадково втратив "гриф секретності": "Не будь дурнем!".

Також Знай.uа писав, що в Конгресі США назвали можливу дату імпічменту Дональда Трампа.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що легендарний містик озвучив пророцтво про Третю світову, винен Трамп: все живе під загрозою.