У верхній палаті Конгресу США лідер республіканської більшості Мітч Макконнелл провів інструктаж, який стосується процедури імпічменту президента Дональда Трампа. Про це місцеву пресу повідомив сенатор-республіканець від штату Північна Дакота Кевін Крамер.

У Конгресі зробили припущення щодо можливого терміну завершення процедури. В Палаті представників назвали День подяки - 28 листопада, а в Сенаті - Різдво (25 грудня).

Конгрес США назвав орієнтовну дату імпічменту Трампа

"Є підстави вважати, що ми отримаємо затверджений повним складом Палати представників обвинувальний висновок про імпічмент до канікул на День подяки", - повідомив Крамер. Кевін Крамер

У випадку, якщо звинувачення та початок судового процесу будуть затверджені Палатою представників, сенаторам потрібно буде проводити наради шість днів в тиждень.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Конгрес США назвав орієнтовну дату імпічменту Трампа

В той же час, членам верхньої палати суворо заборонено надавати поради чи допускати іронічні зауваження. Порушники дисципліни під час нарад змушені будуть покинути залу засідань.

Нагадаємо, раніше в американському Конгресі дала свідчення колишня співробітниця Ради з національної безпеки

Як повідомляв портал "Знай.ua", Джуліані відмовився співпрацювати з Палатою представників Конгресу

Також "Знай.ua" писав, що адвокат Трампа Джуліані продовжує наполягати на незаконності розслідування