Вже в листопаді поточного року український президент Володимир Зеленський може зустрітися з главою Російської Федерації Владимирм Путіним, в "нормандському форматі".

Цю інформацію повідомив у п'ятницю, 18 листопада в ході "Години запитань до уряду" в Раді міністр закордонних справ України Вадим Пристайко.

Володимир Зеленський і Володимир Путін
Володимир Зеленський і Володимир Путін
Володимир Зеленський і Володимир Путін

За словами Пристайка, Зеленський робить все від нього залежне, для того, щоб зустріч в нормандському форматі все-таки відбулася в листопаді:

"Президент України Володимир Зеленський зараз робить все можливе для проведення зустрічі в нормандському форматі. Ми сподіваємося, що в наступному місяці ця зустріч відбудеться". Вадим Пристайко

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, що у Путіна пролунала дуже цинічну заява про долю Кримського півострова. Так, сенатор, член ради федерації РФ Сергій Цеков, який відкрито підтримує військову агресію РФ по відношенню до України, заявив, що Україна повинна увійти до складу Російської Федерації, якщо планує повертати Крим.

Більш того, один з головних адептів Кремля заявив, що "жодних шансів повернути Крим в України немає".

Як повідомляв Знай.uа, тіло коханки олігарха знайшли на відомому курорті: деталі загадкової загибелі.

Знай.uа писав, дружок Путіна розгулює по Києву: скандальні кадри.