В ЗМІ 20 жовтня з'явилася інформація про те, що на пост голови Директорату з питань національної безпеки та оборони Офісу президента призначений Іван Апаршин.

Іван Апаршин

Апаршин повідомив про своє призначення ресурсу theБабель: "Так, це правда, мене призначили 18 жовтня".

Іван Апаршин виграв конкурс на посаду, проте поки відповідного документа про його призначення поки що на сайті Офісу президента і на сайті президента України немає.

Результати конкурсу

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Іван Апаршин

Іван Апаршин раніше працював головою інспекції в Міністерстві оборони, був помічником Анатолія Гриценка з організаційно-аналітичного забезпечення. Після цього Апаршин був першим заступником голови Управління оборонно-мобілізаційної роботи, під час правління Януковича його призначили головою Управління оборонної політики та політики безпеки. Останньою його великою державною посадою було верховенство в Управлінні експертизи у сфері безпеки та оборони Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Нагадаємо, раніше Зеленський придумав формулу ідеального майбутнього України: всього три компоненти: "Думаю, ми зможемо".

Також Знай.uа писав, що Зеленський влаштує нардепам холодний душ: масова чистка в рядах слуг народу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський погодився давно: в Інтернет злили секретні документи щодо Формули Штайнмайера.