У середу, 16 жовтня, Володимир Зеленський відвідав з офіційним візитом Латвію, але в повідомленні на Facebook-сторінці Офісу президента знову все переплутали.

Так, замість Латвії написали "…візит до Республіки Литва", потім переправили на "Республіка Латвія", і лише на третій раз написали правильно - "…візит в Латвійську Республіку". Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко вибачився за казус написавши, що помилку допустив SMM-ник.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Спеціаліст по роботі в соцмережах, який допустив цю помилку, отримав стягнення і географічний атлас в подарунок. Просимо вибачення у читачів аккаунта", – написав він на своїй сторінці в Facebook.

На цьому огріхи працівників прес-служби не закінчилися. Так, на сайті президента в записі про зустріч зі спікером Сейму Латвії допущена помилка, яку через добу так ніхто і не виправив. В новині написано "Саеймом".

Нагадаємо, у Раді прийняли доленосне рішення щодо аеропорту в Дніпрі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вакарчук з "Голосу" пройшовся по роботі Зеленського.

Також портал Знай.ua писав, поруч із Зеленським у Латвії затримали росіян, що видавали себе за журналістів.