Під Києвом сталася пожежа в будинку колишньої глави НБУ Валерії Гонтарєвої. Вона назвала це "найважчим днем у житті", хоча сама в цей момент перебувала в Лондоні. Днями в шоу "Вечірній квартал" висміяли пожежу в її будинку.

Також у тому випуску не обійшли стороною депутатів з партії "Слуга народу", у сценці також розкрили секрет Ігоря Коломойського. Виявляється, Коломойський сидів не в Женеві, а в банкоматі Приватбанку! Тому його ніхто не бачив.

Євген Кошовий разом з хором Верьовки виконав пародію на популярну фольклорну пісню "Горіла хата". Так, судячи по фабулі, "хата" Гонтарєвої "згоріла від сорому".

У соціальних мережах пісня кварталівців стала однією з найбільш обговорюваних тем. Люди активно висловлюють свої думки і повз даної новини не пройшли навіть медійні особистості. Так, у недавньому інтерв'ю Ігор Коломойський із захватом висловився про пісню, хоча зізнався, що сам виступ ще не бачив.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Браво! З приводу того, що "згоріла від сорому", - додав бізнесмен. "Вам саме ця фраза сподобалася?" - уточнила журналістка. "Ну звичайно!" - відповів Коломойський. Він також сказав, що ще більше йому сподобалася фраза "Валерія думає на Валерича".

Депутат від партії "Слуга народу" Олександр Дубинський підтримав пісню і навіть з іронією зазначив, що саме йому не сподобалося у виступі.

"З приводу хору, 95 кварталу і пісні про згорілому будинку Гонтарєвої - мені теж страшенно не сподобалося. Соліст фальшивив. Можна було краще витягнути", - написав він у Facebook.

У мережі висміяли негативну реакцію на пісенний жарт кварталівців і підкреслювали, що вважають підпал постановкою заради піару і можливості отримати притулок в Англії.

"Не можу перестати ржати. Кисо образилася на видатну реформаторшу – аферистку Гонтарєву, спалившу заради хайпа свою хатинку. І навіть почав прозрівати, що якщо Зе і вичитує тексти Кварталу, то явно не з метою цензурувати жарти про себе", "отже, наші нові міністри виють і розкланюється, вибачаються, я проголосувала за те, щоб до влади прийшли адекватні люди, як мінімум в кабміні – невменяшки знову", "Дивитися на те як вони зараз наїжджають на хор, на 95 квартал, смішніше ніж переглянути ту ж саму пісню присвячену людині, завдяки якому закрився не один банк, а людей там були вклади", - пишуть в мережі.

Нагадаємо, Кошовий у "Вечірньому кварталі" розкрив причину пожежі в будинку Гонтарєвої.

Як повідомляв Знай. ua, "Квартал 95" жорстко пожартував над Гонтарєвої.

Також Знай. ua писав, що "Вечірній Квартал" розкрив держтаємниці і жорстко пожартував над політиками.