Політолог і експерт з міжнародної та внутрішньої політики Українського інституту майбутнього Юрій Романенко проаналізував поведінку "адептів Вінницької школи економіки", пише Політека. Про це він написав допис на своїй сторінці у facebook.

Романенка по-чесному дивує, як деякі українці можуть вірити в закордонних інвесторів, коли самі бояться інвестувати в економіку України.

"Що найбільше дратує в цих видатних адептів Вінницької школи економіки, так це їх справді люта віра в зарубіжних інвесторів. Але я хочу запитати у цих святих істинно віруючих в одну річ - який серйозний інвестор прийде сюди, якщо бачить, що самі українці не хочуть вкладати в українську ж економіку. Цей інвестор ідіот?", - цікавиться Романенко.

Что больше всего бесит в этих выдающихся адептах Винницкой школы экономики, так это их поистине яростная вера в...

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще
Geplaatst door Yuriy Romanenko op Maandag 21 oktober 2019

Романенка цікавить, як міфічний інвестор може піти з інвестиціями в країну, де міністр економіки направо і наліво радісно роздає сентенції з приводу відходу тютюнової кампанії, яка заплатила в бюджет 16 ярдів податків, мовляв, "йде і нічого страшного, прийдуть інші, це ж ринок".

"Хто прийде, ідіоти, кому потрібен цей заповідник комсомольського ідіотизму, крім фінансових спекулянтів з якими ви заодно? Навіщо інвестору головний біль у вигляді щотижня мінливого законодавства на догоду місцевим довб*обам? Він же бабло хоче заробити, а не займатися благодійністю", - зазначає автор.

політолог Юрій Романенко
політолог Юрій Романенко

Також Романенко назвав ситуацію, що склалась, цирком. І додав, що переймається думкою, що ніякого сенсу в існуванні цієї держави, крім комічних уявлень немає. Сучасна Україна - це один великий цирк, де немає жодних інших функцій, окрім розважально-істеричних.

Нагадаємо, Романенко запропонував Зеленському новий марафон на 12,5 годин.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський дав чітку відповідь щодо Донбасу.