22 жовтня у Києві затримали афериста, який хотів нажитися на довірливості людини, запевняючи її в наявність "зв'язків" в Офісі президента. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури.

За офіційною версією, зловмисник переконав учасника проекту "LIFT" в тому, що має зв'язки в ОП, і намагався отримати 150 тис. доларів. Чоловіка затримали під час отримання частини коштів (близько 30 тис. євро).

Наголошується, що в Офісі президента відразу прокоментували кричущий інцидент.

"Часи, коли питання вирішувалися за допомогою хабарів, минули. Проект LIFT спрямований на чесний і прозорий добір фахівців, які хочуть змінювати країну. Будь-які зловживання на цьому проекті неприпустимі, винних каратимуть відповідно до закону", - заявив перший заступник ОП Сергій Трофімов.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За інформацією Генеральної прокуратури, Генпрокуратура спільно з Нацполіцією і СБУ викрила особу за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 (шахрайство) КК України. Зараз вирішується питання про оголошення підозри і обрання запобіжного заходу.

Часи, коли посади отримували завдяки хабарам, минули. Так перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій...

Geplaatst door Офіс Президента України op Dinsdag 22 oktober 2019

Нагадаємо, що шахраї намагаються видати себе за Володимира Зеленського, створюють підроблені сторінки Офісу президента.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського оригінально запрошують на посади голів адміністрацій у шести областях.

Також портал Знай.uа писав, що в Раді можуть зробити скорочення нардепів до 300, а також встановити біометричні сенсорні кнопки для голосування.