Відомий український журналіст, а з нещодавнього часу ще й політик, народний депутат від партії Зеленського "Слуга народу" Олександр Дубинський продовжив скандальну тему детектора брехні для слуг народу і заявив, що готовий пройти тестування в прямому ефірі.

Про це стало відомо завдяки записаному відео Олександра Дубинського в Уoutube.

"Ніяких доказів ні в кого немає, жодних логічних аргументів звинувачення немає, але пи**анули в воду - пер*нули в калюжу, ну дуже пафосно заявили, що преревірять всіх на детекторі брехні", - цікавиться Дубинський.

За словами Дубинського, когось у чомусь підозрюють. І він прямолінійно закликає проходити детектор брехні, а не просто говорити про це.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Пи**анули х*йню і в кущі, бо зас*яли. Я офіційно звертаюсь, якщо ви маєте нахабство когось у чомусь звинувачувати, то с*ка йдіть до кінця, або не пи*діть", - розлютився Дубинський не на жарт.

Але вже Дубинський помітив кроки назад від партії "Слуга народу", мовляв уже не потрібно проходити детектор, з кожним нардепом проведуть окрему розмову.

Нагадаємо, детектор брехні від Зеленського: Дубинський зі "Слуги народу" прокоментував гучну ідею.