З Російської Федерації прийшли дуже дивні новини. У той час, поки патріархи і вся кремлівська свита радісно дивиться на страждання звичайних людей родичі президента Путіна ховаються від правосуддя.

За відкритими даними у мережі відомо, що десятки мільйонів росіян продовжують збирати останні копійки та намагаються розплатитися з позиками і кредитами, які просто необхідні для того, щоб хоч якось вижити. Однак, уряду держави не до цих справ. Адже є й донька правої руки Путіна Дмитра Пєскова Ліза, яка не соромиться показувати громадськості своє "широке" та повне фарб життя. Але і це ще далеко не все. Про це пише Telegram-канал "Футляр від віолончелі".

Віра Путіна

З'явилася інформація, що племінниця президента РФ Віра Путіна відмовляється платити 60 тисяч боргу з податків та штрафів. При цьому дівчина змінила прізвище на Подгузову. Активна "єдинороска" Путіна-Подгузова оформлена директором Російського експортного центру із зарплатнею $330 тис і очолює федерацію вуличної гімнастики.

Нагадаємо, путінські бойовики влаштували пекло на Донбасі: 24 обстрілу за добу.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа скосила куля головоріза Путіна: на Донбасі загинув молодий герой з Коломиї.

Знай.uа писав, САП перевірить 11 "Слуг народу" за отримання хабара у 30 тисяч доларів: подробиці.