Відома українська журналістка Яніна Соколова різко висловилася у бік хейтерів, що критикують зовнішній вигляд першої леді Олени Зеленської. Як відомо, днями президент і перша леді відвідали урочистий захід - інтронізацію імператора Японії. Передає Obozrevatel.

"Пів стрічки вчора про "ужасний" колір сукні і "бєзвкусіє" першої леді. Люди, ви йобн*лися? Навчіться бути об’єктивними, навіть коли перед вами політично несимпатичний персонаж.", - пише Соколова.

Як зазначила журналістка, першій леді влучно підбирають образи українські дизайнери. Крім того, багатьом критикам, на її думку, теж бракує стилю.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Для виходу в світ Зеленська вбралася у довгу ніжно-жовту сукню, прикрашену гудзиками. Образ доповнили напівпрозорі рукавички і клатч в тон.

Для вечірнього виходу Олена вибрала сукню-смокінг небесно-блакитного кольору з оголеним плечем. Рукав з тюлю був прикрашений вишивкою і кристалами, а волосся зібране масивною шпилькою.

Нагадаємо, Олена Зеленська затьмарила всю Японію у розкішному вбранні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленському на інтронізації імператора в Японії довелося замінити головний атрибут президента.

Також портал Знай.ua писав, Олена і Володимир Зеленські навідувалися до Заворотнюк.