Народний депутат Верховної Ради 9-го скликання з групи "За майбутнє" Антон Яценко публічно відмовився проходити перевірку на детекторі брехні через недавній скандал з корупцією в Комітеті з питань фінансів, податкової та митної політики.

Про це Яценко заявив у прямому ефірі телеканалу "Наш" в оригінальній формі.

"Навіщо? Вони сходять всі. Нехай розкажуть – вони отримували, не отримували (мова про хабар у $30 тисяч за голосування, - ред.) і взагалі – чи знайомі вони зі мною? Враховуючи, що я не дівчинка-шл*шка, а народний депутат чотирьох скликань, то, природно, на шапіто не будемо перетворювати Верховну Раду", – висловився Яценко.

Нагадаємо, Зеленський хоче перевірити на детекторі брехні всіх членів Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Дубинський продовжив скандальну тему детектора брехні для слуг народу і заявив, що готовий пройти тестування у прямому ефірі.

Також портал Знай.uа писав, що двоє нардепів з Одеси від "Слуги народу" провалили голосування в комітеті щодо антикорупційного закону.