У рамках робочого візиту до Японії Президент України Володимир Зеленський зустрівся з керівництвом компанії Marubeni Corporation. Під час зустрічі президент повідомив про підписання закону щодо стимулювання інвестиційної діяльності, який має поліпшити інвестиційний клімат в Україні.

Президент запросив японську торгову компанію Marubeni Corporation інвестувати в українські проекти. Глава держави говорив про вкладення в українські дороги і сміттєпереробні заводи, інформує прес-служба президента.

Володимир Зеленський

"Ми дуже серйозно налаштовані на реформи. Ми посилюємо на законодавчому рівні захист бізнесу від неправомірних дій або бездіяльності дозвільних органів", – зазначив президент. Володимир Зеленський

Зі слів президента Зеленського Україна входить в завершальну стадію масштабної приватизації, в ході якої заплановано продаж понад 500 державних підприємств.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Зеленський запросив японського гіганта Marubeni Corporation інвестувати в Україну

"Наші пріоритети: дерегуляція з переходом на онлайн-послуги від держави для бізнесу; ліквідація тіньової економіки та корупційних схем; розвиток інфраструктури; оптимізація податкової системи; запровадження в Україні європейських стандартів", - підкреслив він. Володимир Зеленський

Торговий гігант Marubeni Corporation займається постачанням з України до Японії зернових та молочної продукції, і надалі розраховує на розширення переліку агропромислових товарів. Крім того, в Україні компанія зайнята реалізацією екологічних проектів, серед яких постачання сонячних панелей.

Зеленський запросив японського гіганта Marubeni Corporation інвестувати в Україну

Marubeni Corporation є однією з п'яти найбільших універсальних компаній країни та охоплює всі сектори економіки. У рейтингу Fortune Global 500 японська компанія займає 147 місце.

Нагадаємо, раніше Зеленський в Японії відкрив нові можливості для ІТ-галузі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська потрапила під критику через сукню лимонного кольору

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський заявив про перевірку депутатів на детекторі брехні