Заява колишнього генпрокурора Віктора Шокіна про поновлення на посаді генпрокурора не задовольнив адміністративний суд. Про це повідомляє головний спеціаліст прес-центру суду Галина Гаєвська на запит Liga.NET.

У 2017 році Шокін подав заяву у Вищий адміністративний суд україни (касаційна інстанція на той момент) щодо поновлення на посаді генпрокурора. Відповідачем у справі виступила Верховна Рада XVIII скликання і п'ятий президент Петра Порошенка.

Шокіну відмовили у розгляді заяви, адже були порушені терміни подачі заяви. Гаєвська пояснила, що в Шокін в 2019 році подав заяву до КАС щодо поновлення строків за ново виниклими обставинами. Проте суд не задовольнив його заяву і не перейшов до розгляду його справи по суті.

Нагадаємо, Порошенко змусив Шокіна піти з ГПУ.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, у США затримали українських друзів адвоката Трампа.

Також Знай. ua писав, що Шокіна благають залишити Байденов в спокої, розслідування обростає новими подробицями.