Відомий український телеведучий та бізнесмен Андрій Пальчевський попередив шостого президента України Володимира Зеленського. Так, він заявив про можливий бунт у державі.

Про таке Пальчевський розповів в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Ми розуміємо, що якщо віддавати все якійсь групі, до якої ти відчуваєш чомусь більшу любов, ніж до інших учасників забігу – отримаєте повстання", – заявив телеведучий.

Зеленський

Також він додав, що і в команді глави держави теж не все дуже добре.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"А серед команди Зеленського, щоб ви розуміли, всередині команди квартальщиків, як їх називають, або "юзиків", теж існує одна велика проблема. Вони вважають, що в них вкрали президента. Я про це чув від мінімум п’яти людей, які вважають, що те, що Володимир Зеленський знаходиться занадто далеко від них і дуже близько до нової команди "зю", є порушенням їх уявлення про справедливість. Тоді виходить, що дві групи можуть почати протестувати", – підкреслив Пальчевський.

Нагадаємо, прес-секретар "Слуги народу" розповіла головні інсайди: що відбувається всередині фракції Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський скасує монополію на спирт в Україні: кому і коли дозволять виробництво