Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія прийшов на перевірку на детекторі брехні.

Арахамія зазначив, що не бачив список питань, які йому будуть ставити. Він підозрює, що його будуть запитувати про лобіювання чужих интересовов під час голосувань у Верховній Раді.

Політик зазначив, що оплатив послуги поліграфолога з власної кишені.

Остаточні результати тесту з'явиться 28 жовтня. На питання про те, чи просили якісь фракції чи олігархи лобіювати або блокувати законопроекти, і чи отримувалася він хабара, Арахамія відповів "ні". Поліграфолог зазначилися, что голова фракції відповідаючі на це за питання був спокійнішим, ніж Дубинський. При цьом зміни в поведінці детектор брехні зафіксував на пітанні про "Опозіційну платформу - За життя".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як відомо, 22 жовтня колишній віце-прем'єр Павло Розенко написав у Facebook, що в Офісі президента підозрюють 11 нардепів від "Слуги народу" в отриманні хабара за голосування на засіданні Комітету Верховної Ради проти одного з антикорупційних законопроектів.

Інформацію підтвердив нардеп Дубинський, який заявив на Facebook, що всіх депутатів від "Слуги народу" змушують пройти детектор брехні. 23 жовтня Зеленський заявив, що всі члени Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики повинні пройти перевірку на поліграфі.

Давид Арахамія
Давид Арахамія

Нагадаємо, скандальний нардеп пішов проти Зеленського через детектор брехні.

Як повідомляв портал Знай.uа, НАБУ готує кримінальне провадження проти Луценка.

Також портал Знай.ua писав, Разумкова з сином помітили поблизу столичного монастиря.