Нещодавно з’явилася інформація, що генеральна прокуратура України розглядає питання вручення підозри голові Офісу президента Андрію Богдану. Глава ОП відреагував на таку інформацію.

Відповідний допис Богдан опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook. До посту він додав скріншоти новин про ймовірну підозру для нього від ГПУ.

"Петро Олексійович дякую, що не забуваєте. Все що ви вмієте разом з Вашим партнером Курченком - продукувати фейки))) Повірте і я про Вас пам’ятаю ! Святик, я знаю це ти. Готуйся )))", - йдеться у публікації Богдана.

Петро Олексійович дякую, що не забуваєте. Все що ви вмієте разом з Вашим партнером Курченком - продукувати фейки))) Повірте і я про Вас пам’ятаю ! Святик, я знаю це ти. Готуйся )))

Geplaatst door Андрей Богдан op Donderdag 24 oktober 2019

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ймовірно, Богдан мав на увазі колишнього президента Петра Порошенка, його прес-секретаря Святослава Цеголка, а також олігарха часів Януковича Сергія Курченка.

Зазначимо, що повідомлялося про підозру Богдану щодо порушення законодавства України під час його робити в Кабміні Миколи Азарова. Ймовірно, чинний глава Офісу президента сприяв винесенню судами рішень про незаконне стягнення з України 3,1 млрд гривень за держгарантіями корпорації Єдині енергетичні системи України перед Міністерством оборони Росії.

Андрій Богдан
Андрій Богдан

Однак у ГПУ спростували цю інформацію й повідомили, що не мають інформації про нібито підготовку повідомлення про підозру Богдану.

Нагадаємо, прес-секретар "Слуги народу" розповіла головні інсайди: що відбувається всередині фракції Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Романенко попередив Зеленського про фатальну помилку: "Став заручником цієї...".

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Богдан зустрівся з послами Великої сімки: МВФ, ПриватБанк, судова реформа та інші питання помічника Зеленського.