Голова Офісу президента Андрій Богдан та його заступники Андрій Смирнов і Юлія Ковалів 23 жовтня зустрілися з послами "Великої сімки". Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Переговори відбулися за дорученням президента Володимира Зеленського, який зараз перебуває в Японії з робочим візитом.

"Співрозмовники обговорили пріоритети проведення економічних реформ, співпрацю з міжнародними партнерами, міжнародними фінансовими організаціями та судову реформу в Україні", - розповіли в прес-службі.

При цьому особливу увагу зосередили на переговорному процесі з Міжнародним валютним фондом, реформуванні банківського сектору та поверненні коштів збанкрутілих банків.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Прийнявши рішення про націоналізацію, держава вклала в ПриватБанк 155,3 млрд грн, що дозволило зберегти кошти українців. Ми вважаємо, що які б не були рішення судів, немає ніяких підстав для повернення державного ПриватБанку колишнім акціонерам", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, олігарх Ігор Коломойський порадив експрезиденту Порошенку бути обережніше у висловлюваннях на його адресу і щодо телеканалу "1+1".

Як повідомляв портал Знай.uа, ПриватБанк виграв апеляцію у Лондонському суді.

Також портал Знай.uа писав, що буде з активами Коломойського і Боголюбова.