Дмитро Кулеба, віцепрем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, повідомив, що Йенс Столтенберг, Генеральний секретар НАТО, приїде в Україну і виступить у Верховній Раді. Цей захід є частиною програми візиту Північноатлантичної ради в Україну 30-31 жовтня. Столтенберг також має зустрітися з Володимиром Зеленським, президентом України.

Йенс Столтенберг

Кулеба додав, що візит НАТО в Україну буде сповнений подій: "Буде і зустріч з президентом Володимиром Зеленським, і виступ генерального секретаря НАТО в українському парламенті. Відбудеться також засідання Комісії Україна-НАТО. Буде максимальна кількість зустрічей".

Дмитро Кулеба

За словами Кулеби, саме Північноатлантична рада приймає всі найважливіші рішення в НАТО. Візит подібної організації в Україну є яскравим показником того, що Україні готові надати підтримку.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, раніше Генсек НАТО Йенс Столтенберг терміново звернувся до світу через Україну: "Найкращий спосіб....".

Також Знай.uа писав, що Україна здобула неймовірну перемогу в НАТО вперше за 22 роки: "У майбутньому це...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в НАТО зробили гучну заяву щодо формули Штайнмаєра.