Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп відновив дію генералізованої системи преференцій США для України.

Так, тепер Україна має право безмитного ввезення на територію Сполучених Штатів приблизно 3,5 тисячі товарних позицій українського експорту. Про це в суботу, 26 жовтня, повідомляє посольство України в соціальній мережі Twitter.

"Україна продемонструвала прогрес у сфері забезпечення дотримання прав інтелектуальної власності, що стало ключовим показником для наших американських партнерів у відновленні для України дії генералізованої системи преференцій США", — написано в повідомленні.

До того ж, прес-служба Білого дому розмістила на власному офіційному сайті указ, в якому підкреслюється, що Україна "забезпечила адекватний та ефективний захист прав інтелектуальної власності".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Більш того, американський лідер скасував безмитний режим торгівлі по ряду товарів для Таїланду.

Нагадаємо, що з'явилися деталі розмови американського президента Дональда Тарампа з українським лідером Володимиром Зеленським.

Як повідомляв портал Знай.ua, пропонуємо ознайомитися детальніше з поняттям торгова марка і як їх реєструвати в Україні.

Також портал Знай.ua писав, який податок на спадщину належить платити спадкоємцям за отримання майна.