Доброволець Денис Янтар, який затіяв суперечку з главою української держави Володимиром Зеленським в суботу, 26 жовтня, в Золотому Луганської області, в період передвиборної кампанії активно закликав голосувати за лідера "Кварталу 95". Більш того, він писав аналітичні прогнози про те, яким чином будуть розподіляться голоси виборців. Про це повідомляє "Факти".

Слід зазначити, що Янтар, який очолює осередок "Національного корпусу" в Миколаєві, розповідав, що на той час експрезидент України Петро Порошенко вартий лише "кримінального строку".

До того ж, доброволець Янтар в одному зі своїх постів в соціальній мережі Facebook навіть давав визначення — у нього Петро Порошенко — мародер, Володимир Зеленський — гуморист, і прийшла до висновку.

"Мародер нас покине, прийде гуморист. Що сказати, хоч поулибаємося, це всяко краще, ніж "офігєвать" від вчинків Порошенко і його Ко", - пише він.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

І ось після суботнього далеко не люб'язного діалогу з гарантом Золотом, коли український лідер у хамській манері розмовляв з військовим, на сторінці Бурштину в Facebook були опубліковані їдкі коментарі і саркастичні репліки. Йому нагадали його агітацію за Володимира Зеленського і результат, який він отримав, сподіваючись, що новий глава держави буде спиратися на людей.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський, президент України, зустрівся з добровольцями, які беруть участь у військових діях, Золотом, Луганська область, де має відбутися розведення військ.

Як повідомляв портал Знай.ua, у зоні проведення операції Об'єднаних сил від кулі снайпера найманців РФ загинула Ярослава Никоненко. Жінці було 36 років і вона проходила службу в 101-й окремій бригаді охорони Генерального штабу.

Також портал Знай.ua писав, що Україна втратила свого воїна, бійця ДУК "Правий сектор" на прізвисько "Сивий" Владислава Бунецького. Людина хворів і помер у віці 71 рік.