У суботу, 26 жовтня, в ході візиту у президента України Володимира Зеленського в Золоте відбулася неприємна розмова з націоналістами, що перешкоджають розведенню військ. Через це Володимир Зеленський на підвищених тонах відповідав під час бесіди. Після цього інциденту народний депутат від партії "Європейська Солідарність" Софія Федина обговорювала на відео варіанти смерті гаранта.

Відповідний ролик нардеп від партії колишнього президента Петра Порошенка записала разом з волонтером Марусею Звіробій та опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Тобі бажають, щоб ти здох. Ти приносиш такої шкоди цій країні, що всі бажають, щоб ти здох, і просто обговорюють, яким способом: або тебе повісити краще, або застрелити. Граната вибухне десь... Вони (учасники війни – ПН) підірвуть тебе, я тобі обіцяю, тебе хто-небудь підірве... Тебе треба мочити в сортирі... Я з тобою ще поговорю особисто", - сказала на відео Звіробій.

Федина розповіла, що вони зі Звіробій обговорювали те, що Зеленського раптово може вбити граната, яка "випадково розірветься".

Популярні новини зараз
Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Мені б дуже хотілося, щоб під час його перебування там трохи "накрили". Хоча "накривають" вночі", - сказала пізніше на відео Федина про Зеленського (з 36:05).

Присвячується сумнівно безсмертному Зеленому лайну! Стрім зі Львова. Реакція на пацанський базар преЗЕдента в Золотому!

Geplaatst door Marusya Zvirobiy op Zaterdag 26 oktober 2019

Варто додати, що президент України Володимир Зеленський здійснив візит на Донбас, а саме, побував у селищі Золоте. Глава держави два дні перебував в районі позицій українських військових.

Зеленський у Золотому нахамив ветеранам

"Я президент цієї країни, мені 42-й рік. Я ж не лох". Ось так вважає за потрібне спілкуватися із ветеранами президент України. Більше інформації за посиланням: https://www.depo.ua/ukr/politics/zelenskiy-v-zolotomu-nakhamiv-veteranam-201910261051921

Geplaatst door Depo op Zaterdag 26 oktober 2019

Нагадаємо, Сенцов оголосив про створення власної організації: чим займатиметься колишній бранець Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський в Золотому не стримав емоцій: "Я ж не л*х. Я сказав, зброю прибери...", відео.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський скасує монополію на спирт в Україні: кому і коли дозволять виробництво.